Verksamma skräddare i Lidköping

Annons:
I staden Lidköping finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Lidköping. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Lidköping genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Lidköping som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Lidköping kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Västra Götaland.

Skräddare i Lidköping för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Lidköping kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Lidköping samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Lidköping, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Sömnads & Ändringsateljé Desanka
Framnäsv. 1
531 54 LIDKÖPING

Annons:

Skrädderier i Lidköping

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Lidköping. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Lidköping rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Lidköping.

Öppettider för skräddare i Lidköping

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Lidköping. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Lidköping öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Lidköping rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Lidköping

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Lidköping.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.