Verksamma skräddare i Lindome

Annons:
I staden Lindome finns det 1 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Lindome. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Lindome genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Lindome som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Lindome kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Västra Götaland.

Skräddare i Lindome för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Lindome kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Lindome samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Lindome, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Ateljé Pia-Carin
Brohällsv. 2
437 41 Lindome

Annons:

Skrädderier i Lindome

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Lindome. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Lindome rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Lindome.

Öppettider för skräddare i Lindome

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Lindome. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Lindome öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Lindome rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Lindome

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Lindome.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.