Verksamma skräddare i Uddevalla

Annons:
I staden Uddevalla finns det 5 skrädderier eller klädbutiker som har skräddare. Dessa kan hjälpa dig med en skräddarsydd kostym, att sy en klänning eller att anpassa ett klädesplagg för dig i Uddevalla. Det är inte omöjligt att hitta en bra skräddare i Uddevalla genom vår lista av olika verksamma skräddare.
Annons:

Här kan du hitta kontaktuppgifter och adresser som du kommer behöva för att ta kontakt med ett skrädderi eller för att besöka en klädbutik som har en verksam skräddare i Uddevalla som passar dig och dina behov. Du kan jämföra med olika skräddare för att hitta en erfaren sådan som har bra priser som passar din plånbok. Hittar du ingen skräddare i Uddevalla kan du istället kolla efter en i någon annan stad i Västra Götaland.

Skräddare i Uddevalla för dina skrädderibehov

Att jämföra olika skräddare, syateljéer och skrädderier i Uddevalla kan hjälpa dig att hitta någon som passar dig. De saker som påverkar ens val brukar dels vara deras erfarenhet, andras erfarenhet med en skräddare i Uddevalla samt vilka priser dom tar för det du ska ha utfört. Men det är inte garanterat att det finns många skräddare i Uddevalla, då kan det bli svårare. Men är man väldigt noggrann med sitt val av skrädderi kan du istället kolla i andra delar av Västra Götaland. Då blir det lättare att jämföra olika skräddare och vad dem har att erbjuda dig.

Elizabeths Design & Sömnad
Kålgårdsbergsg. 13
451 30 Uddevalla


Klaras Skrädderi
Orkesterv. 1
451 70 UDDEVALLA


Paulas Sömnadsbutik
St. Hellevigsg. 2
451 40 UDDEVALLA


Sy- Siwan
Tyggården 6
451 34 UDDEVALLA


Tinas Skrädderi & Gardin
Bultv. 1
451 75 UDDEVALLA

Annons:

Skrädderier i Uddevalla

Många av de skräddare som finns i listan ovan arbetar på något skrädderi i Uddevalla. Andra arbetar på klädesbutiker och anlitas av dessa butiker när det finns jobb för dom. Om du vill besöka ett riktigt skrädderi i Uddevalla rekommenderar vi att du först undersöker vilka skräddare från listan ovan som har egna skrädderier i Uddevalla.

Öppettider för skräddare i Uddevalla

De flesta skräddare och skrädderier har vanliga öppettider i Uddevalla. Det vill säga att dessa skrädderier som finns i Uddevalla öppnar klockan 0900 och stänger klockan 1800. För att veta öppettiderna för ett specifikt skrädderi i Uddevalla rekommenderar vi att du tar kontakt med dom.

Grundläggande info om Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Du kan hitta mer info om staden här Uddevalla.


Städer med skrädderier i fokus

Här följer några utvalda orter där du kan hitta erfarna och duktiga sömmerskor och skräddare som kan hjälpa dig att laga kläder och skräddarsy kostymer och klänningar.